söndag 28 maj 2017

Snigel-vänliga lopp

Jag älskar lopp, särskilt dem man får medalj i. Tyvärr är det svårt att veta om loppen är snigel-vänliga eller främst till för turbo-människor.

Jag vill inte delta i lopp där funktionärerna gäspar och börjar plocka ihop innan jag kommit i mål, liksom.

Snälla, tipsa om lopp som funkar för oss som tar sisådär 70-75 minuter på oss för att knäcka milen. Lopp som är 5-10 km, som delar ut medalj och som inte vänder sig till halv-proffs.

Ni vet, lopp som Tjejmilen, VårRuset, Blodomloppet, Rallarrundan...


3 kommentarer:

  1. KK-joggen i Katrineholm är väldigt trevligt med mycket publik på grund av att det är en del av Katrineholmsveckan. Alla är välkomna och alla får gått stöd från publiken. Trevlig folkfest och välorganiserat. Självklart med tröja när man hämtar ut startbeviset och medalj och liten godispåse vid målgång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det låter ju perfekt. Lite synd att det är en vardag, men vad fasen.... Undrar hur långt jag har till Katrineholm.... :-)

      Radera
  2. Måste det vara milen? Annars kan du springa 6,1km på marknadsloppet i Hörby i sommar. De som springer den långa rundan, 12,6 km, startar efter så det är då ingen som gäspar när "sexorna" springer i alla fall! :) Det finns säkerligen många sådana lopp, där man kan välja en sträcka som startar tidigare!

    SvaraRadera

Gott nytt år då :-)

Gårdagens Sylvesterlopp gick betydligt bättre än jag vågat hoppas på, med tanke på en rätt kass träningshöst som sedan toppades av en förkyl...